Shipping policy

 

Livrare cu sofer dedicat Bucuresti sau Glovo/Uber/Bolt Bucuresti - 35 Ron. Livrarea se face cu personal propriu, exclusiv in Bucuresti, in intervalul 10:00-18:00 Luni-Vineri, Sambata 10:00-16:00. Pregatirea comenzii poate dura intre cateva ore si 1-3 zile lucratoare (estimare), in functie de continutul comenzii, stoc, perioada si factori interni. Va rugam sa inspectati produsele la momentul livrarii - datorita specificului produselor pe care le comercializam, nu putem accepta reclamatii ulterioare. Oferim serviciu de livrare cu sofer pentru comenzi mai mari de 150 Ron.

Ridicare din magazin (aranjamente florale) - gratuit. Aranjamentele florale se realizeaza exclusiv la comanda cu plata in avans. In cazul aranjamentelor de nunta si respectiv botez, comenzile trebuie plasate si achitate cu minim 10 zile inainte de ziua ridicarii. Va rugam sa inspectati produsele la momentul ridicarii din magazin - datorita specificului produselor pe care le comercializam, nu putem accepta reclamatii ulterioare.

Reguli si recomandari generale:

- Termenul de livrare asociat unui serviciu reprezinta o estimare si poate varia in functie de diversi factori pe care nu ii putem controla.

- Pentru fiecare comanda este necesar sa luati in calcul un timp de executie de minim cateva ore (in cazul aranjamentelor de oferit) si un timp de livrare. Este necesara prezenta destinatarului la adresa pentru un interval de minim 2-3 ore.

- Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa, se va incerca o noua livrare in termen ce poate varia de la cateva ore la 1-2 zile lucratoare. In acest caz, pot sa apara deteriorari ce nu pot fi reprosate florariei.

- Livrarile in zone izolate, inaccesibile sau afectate de fenomene naturale pot fi intarziate pana la momentul in care va fi posibil accesul curierului in zona. In acest caz, eventualele deteriorari datorate intarzierilor nu pot fi reprosate florariei.