Buchetele de mireasa si aranjamentele florale pentru evenimente, pot fi ridicate de la magazinul nostru din Tineretului sau pot fi livrate la domiciliu contra cost in Bucuresti.

Pentru a beneficia de pretul afisat pe site, comanda trebuie plasata si achitata in avans cu minim 10 zile inainte de eveniment . Pentru comenzile plasate mai tarziu, ne rezervam dreptul de a cere un extra cost de 10% din totalul comenzii. 

Ridicare comenzilor din magazin - In cazul comenzilor de nunta sau botez, (lumanari de nunta, lumanari de botez, buchete de mireasa, aranjamente de masa) care ce vor fi ridicate din magazin, personalul nostru va furniza la cerere instructiunile necesare transportului in siguranta. Responsabilitatea florariei se termina la momentul ridicarii din magazin sau livrarii la destinatie.

*In cazul lumanarilor de nunta sau botez, aranjamentelor de masa, aranjamentelor de cristelnita, livrare cu sofer Glovo/FAN se face decat pe raspunderea clientului.

Fiecare comanda cu livrare necesita o evaluare individuala - consideram ca unele aranjamente sunt prea fragile pentru a fi livrate prin curier. Va recomandam sa confirmati telefonic cu personalul nostru posibilitatile de livrare.

Comenzile pot fi preluate online - pe site sau in magazin in cazul in care sunt necesare modificari/personalizari. Nu vor fi acceptate comenzi telefonice.

Plata se poate realiza online, prin transfer bancar sau in magazin (card sau cash).