7 Pasi pentru o Nunta Reusita

7 Pasi pentru o Nunta Reusita

Printre alte detalii pe care va trebui sa le planuiesti, alegerea florilor pentru nunta are o importanta deosebita. Ele urmeaza sa te reprezinte - culoarea ta preferata, stilul tau, atmosfera creata… totul va fi imortalizat atat in fotografii, cat si in amintirile celor dragi.

La prima vedere poate sa para obositor, insa cu ajutorul unui florist experimentat, ar putea sa devina un process amuzant si creativ. Foloseste acest ghid pentru a incepe:

7 psi pentru o nunta reusita 

1. Informeaza-te:

Inainte sa discuti cu un florist, afla ce te atrage. Revistele locale si internationale dedicate planificarii nuntilor, retelele de socializare, si nu numai, sunt o sursa de inspiratie foarte buna si te vor "inarma" cu idei. Retine insa ca nu toate florile vor fi disponibile in Romania, unele fiind destul de rare sau exotice.

2. Alege un furnizor tinand cont de portofoliu, recomandari si serviciile incluse. Gandeste-te ca florile sunt o parte foarte importanta a acestui eveniment, iar detaliile conteaza.

3. Stabileste un buget realist:

In mod normal, florile ar trebui sa reprezinte 15-20% din costurile nuntii. Daca ai un buget limitat trebuie sa eviti florile ce nu sunt "in sezon". Floristul pe care l-ai ales te poate ajuta in aceasta privinta.

4. Alege flori care te reprezinta si te inspira. Acest eveniment este pentru tine dar si despre tine.

5. Buchetul miresei:

Este ziua ta speciala si meriti tot ce este mai bun! Alege un buchet superb - pretul nu ar trebui sa fie principalul factor de decizie.

6. Asorteaza buchetele:

Afla ce culori vor avea hainele nasei si ale domnisoarelor de onoare, pentru a asorta florile din buchete.

7. Comanda aranjamentele dorite din timp.

Unele flori pot fi greu de gasit, iar floristul tau are nevoie de un timp rezonabil pentru acest aspect.

Speram ca informatiile de mai sus iti vor fi de un real folos :).

RELATED ARTICLES