Invata sa Cumperi Flori Proaspete

Invata sa Cumperi Flori Proaspete

Doresti sa oferi flori unei persoane apropiate si in mod natural, ai vrea sa se bucure cat mai mult de ele. Iti vom da cateva sfaturi valabile pentru cele mai intalnite flori:

Trandafirii:- nu trebuie sa fie foarte infloriti - daca se vad staminele inseamna ca sunt vechi;- evita trandafirii "boboci" cu forma conica. Inseamna ca petalele vechi au fost rupte, astfel incat sa para "boboc" si nu vor rezista mai mult de o zi.

Sfat:

Daca gasesti trandafiri cu petale putin verzi pe margine, poti fi sigur ca sunt foarte proaspeti. Cumpara cu incredere!

Gerbera:- nu cumpara gerbera imbracata in staniol sau intarita cu sarma - inseamna ca este veche/ putreda si nu mai sta dreapta altfel.

Crizantema:- cumpara crizantemele care au si frunze - doar asa poti stii sigur ca sunt proaspete.

Sfat:

Nu cumpara crizantema romaneasca. Desi ieftina si mare, se ofileste si se scutura in cateva ore. Nu ai vrea sa ai o surpriza neplacuta!

Invata sa cumperi flori proaspete 

NU cumpara flori la semafor sau de pe trotuar - in ultima vreme au aparut vanzatori ambulanti de flori. Acestia merg la containerele de gunoi din zona comerciantilor de flori si fac buchete pe care le vand apoi la semafor sau pe trotuar. Aceste flori sunt purtatoare de bacterii patogene ce pun in pericol sanatatea ta si a celor din jur!

RELATED ARTICLES