Tablourile Personalizate cu Muschi Stabilizati - Ingrijire, Modele, Preturi

Tablourile Personalizate cu Muschi Stabilizati - Ingrijire, Modele, Preturi

Tablourile cu licheni au aparut pentru prima data in India! Tablourile cu moss conservat sunt alternativa perfecta atunci cand un perete traditional verde viu nu este fezabil. Tablourile vegetale sunt ideale pentru spatiile interioare fara lumina solara. Acestea vin intr-o gama variata de modele care pot fi personalizate dupa nevoile Dvs.!

Deoarece tablourile noastre cu licheni stabilizati sunt un concept absolut nou, am decis sa raspundem la toate intrebarile pe care le-ati avea inainte de achizitia propriului tablou.

Ce este Mossul conservat?

Este acela care a fost tratat cu anumite substante chimice pentru a-i creste longevitatea si pentru a-i mentine forma existenta; este cunoscut sub numele de muschi conservat sau licheni stabilizati.

Este de obicei conservat cu glicerina, apoi spalat prin utilizarea de coloranti de tip alimentar, astfel incat sa nu fie daunator si sa se asigure ca aspectul ramane vibrant.

Procesul special de conservare este complet inofensiv in ceea ce priveste sanatatea.

De ce este conservat muschiul folosit pentru tablourile de licheni?Decoratiunile interioare cu plante vii si flori nu sunt intotdeauna posibile datorita necesitatii unor conditii speciale - cum ar fi spatiul adecvat, lumina soarelui si udarea. Problema este rezolvata prin inlocuirea plantelor proaspete si a florilor cu muschi conservat - aceasta varianta de muschi este perfecta pentru decoratiunile interioare. Aspectul sau exterior este identic cu muschiul proaspat, desi, asa cum este pastrat, nu are nevoie de udare sau de lumina soarelui.

Mossul creste?

Nu, deoarece muschiul este conservat.

Tablourile de muschi nu necesita nici o ingrijire?

Nu, nu necesita nici o ingrijire, cu exceptia ca trebuie sa evitati amplasarea in lumina directa a soarelui si umiditatea mai mare de 60% - acestea pot afecta culoarea muschiului. Nu este necesara udarea sau fertilizarea - ganditi-va la acesta ca la orice alta piesa decorativa din casa. De asemenea, aceste tabouri de licheni nu vor muri si vor dura ani intregi.

Exista substante artificiale utilizate in cadrele de muschi?

Tabourile noastre de muschi sunt produse naturale 100%, fara plante artificiale folosite in decor. Fiti siguri ca fiecare planta utilizata este o planta naturala sau natural conservata.

Ramele cu moss atrag insecte?

Deloc! Deoarece nu exista sol si apa folosite in ramele noastre de muschi, acestea nu atrag tantari sau insecte.

Care este aspectul acestor rame cu licheni?

Aspectul este unul proaspat - puteti sa le asezati pe pereti sau pe o masa pentru un plus de verdeata, ele avand un design unic si adaugand culoare peretilor.

Tablourile cu moss pot fi personalizate conform nevoilor noastre?Potentialul de design este limitat doar de creativitatea persoanelor implicate. Putem crea tablouri cu licheni aproape in orice forma, culoare si dimensiune, rezultand o piesa de arta unica.

Consulta aici oferta noastra de tablouri cu muschi stabilizati!

RELATED ARTICLES