Tot ce trebuie sa stii despre Trandafirii Criogenati/ Florile Conservate

Despre Trandafirii Criogenati/ Florile Conservate

Ce sunt florile conservate? Sunt flori adevarate? Da! Florile conservate sunt intr-adevar 100% flori naturale! Aceste flori sunt conservate din flori naturale, de inalta calitate, utilizand tehnologie de ultima generatie - aceasta tehnologie permite florii sa-si mentina frumusetea naturala, textura si atingerea naturala, moale. Florile conservate nu se ofilesc precum florile proaspete; puse una langa alta, ele nu pot fi diferentiate.

De ce sunt florile conservate - trandafirii criogenati - mai costisitoare decat florile proaspete?

  • Pentru ca trandafirii conservati sunt alesi numai cei de cea mai inalta calitate.
  • In procesul de conservare se folosesc doar produse chimice non-toxice, de calitate cosmetica.
  • In medie, doar 30-50% dintre flori indeplinesc standardele stricte de control al calitatii.
Despre florile criogenate / conservate 

Care sunt avantajele trandafirilor criogenati (florilor conservate) fata de cei proaspeti?

  1. Durata de viata prelungita: in functie de conditiile de depozitare/ mediu, florile conservate si trandafirii criogenati pot dura pana la 1-10 ani. Ca o comparatie, florile proaspete dureaza de obicei o saptamana sau mai putin.
  2. Reducerea deseurilor si a costurilor: o perioada de depozitare mai lunga inseamna inlocuirea mai putin frecventa. Pentru o receptie hoteliera sau pentru birou, trebuie sa aruncati florile naturale inflorite si sa le inlocuiti cu un nou aranjament de 52 de ori pe an.
  3. Versatilitatea produsului: putem schimba culoarea florilor pentru a se potrivi cu ocazia sau culoarea temei.
  4. Factorul de timp: aranjamentele florale conservate nu sunt constranse de presiunea timpului. Aranjamentele cu trandafiri criogenati pentru diverse evenimente, aniversari, nunti, pot fi pregatite din timp si vor arata la fel de proaspete si in ziua evenimentului.

Cat timp pot rezista trandafirii criogenati si florile conservate?

Nu exista o data de expirare pentru florile care au fost conservate. Acest aspect depinde de conditiile de mediu - cu cat mediul este mai umed, cu atat durata de viata este mai scurta. Florile conservate si trandafirii criogenati au o durata de viata de 1-3 ani, insa daca sunt depozitate intr-o carcasa etansa, pot dura chiar mai mult de 10 ani.

Intra aici pentru a vedea oferta noastra de trandafiri criogenati, natural conservati, atat preturile, cat si modele.

RELATED ARTICLES